het vinden van Franse deur venster vervangingen

U kunt kiezen tussen een aangepaste of standaard Franse portierruit wanneer het tijd is voor een vervanging.

De aanschaf van een Venster Standaard of Aangepast French Door

Een standaard Franse deur raam is een deur die één gemeenschappelijk formaat ruwe openingen past. Bij de aanschaf van een standaard Franse deur raam omvat deurstijl, hardware, en Kruksloten. Een aangepaste Franse deur raam is gemaakt om de exacte omvang en de specificaties van het ontwerp van de klant. In het algemeen wordt elke deur groter dan vier voet breed en acht voet lang beschouwd als een aangepaste deur.

Het vinden van een Standard French Door Window Fabrikant

Fabrikanten zoals Andersen, Marvin en Pella bieden een scala aan maten en stijlen voor standaard Franse deur ramen. Glazen en hardware zijn verkrijgbaar in vele opties.

Beslissen over een Venster Custom French Door

Wanneer er een ongebruikelijk groot het openen van de huiseigenaar moet een aangepaste Franse deur raam gebruiken. Andere redenen voor een aangepaste Franse deur raam is als er een wens om een ​​uniek design en de mogelijkheid om houtwerk van het huis te passen en trim hebben. Wood aangepaste Franse portierruit bedrijven Custom Cutting Millwork en Millwork Inc. Blomberg Venster en Deuren Long’s maakt aangepaste aluminium Franse deuren.

Het kiezen van de Glass

Zowel de standaard en op maat Franse portierruit fabrikanten geven u de keus voor het soort glazen paneel je wilt in de deur. Er wordt geïsoleerd, getemperd, getint of slagvast glas.

Type of Glass Panel

U kunt een enkele of verdeelde licht glazen paneel te hebben. Gesimuleerde verdeeld lichtpanelen gebruiken snap op de roosters of kies permanent bevestigd roosters aan de buitenkant van het glaspaneel. Dubbele beglazing glazen panelen kunnen roosters ingeklemd tussen de bril te houden.

Woods voor een Venster Standard en Custom French Door

Met beide soorten deuren zijn er verschillende soorten van gebruikte houtsoorten zoals kersen, eiken, grenen of mahonie.