het wegwerken van tinnen dak condensatie

Stap 1 – Het verwijderen van de Tin Roof

Stap 2 – Multiplex Roofing

Stap 3 – Het toevoegen van de plastic zeilen

Stap 4 – Het vervangen van de Tin Roof

Stap 5 – De binnenzijde van de constructie

Metalen dak condensatie, vooral met een tinnen dak, kunnen ernstige problemen veroorzaken als het metaal zweet of regenwater wordt opgevangen onder de tinnen dak. Wanneer dit gebeurt, is de tinnen dak kunnen kunnen roesten en zelfs vervormen. Als het zinken dak ligt op de top van een ander materiaal, zoals hout, dan kunt u een geval van houtrot krijgen. Al deze situaties ertoe leiden dat u met het dak, die veel geld kost volledig vervangen. Het volgende artikel zal hoe u een aantal manieren waarop je kunt ontdoen van condens onder een tinnen dak.

Een tinnen dak is doorgaans te vinden op schuren en ga zo maar door loodsen. Dit betekent dat er weinig kans lopen in elektrische stroom die niet goed beschermd tegen de elementen. Als uw dak is al op zijn plaats is er, helaas, geen directe of gemakkelijke oplossing voor het probleem van condensatie. Als je naar het op tijd uw tinnen dak moet nog steeds levensvatbaar zijn voor u te gebruiken. Klim op de ladder en gebruik je hamer en breekijzer om de tinnen dak van het houten frame te verwijderen.

Meet het dak in twee delen. Afhankelijk van de grootte van het dak je kan hebben om samen stuk triplex. Het doel is om zoveel mogelijk volle platen van triplex te gebruiken als mogelijk is. Hijs de multiplex op de bovenkant van de structuur en de lijn omhoog. Gebruik de nagel winst voor de multiplex hechten aan het frame van de structuur. Voeg zoveel triplexbladen mogelijk om het gehele dak bedekken.

De tinnen dak creëerde een dampscherm, wat betekent dat waterdamp kan er niet doorheen komen. Bij warm waterdamp raakt de tinnen dak op een kille nacht het warme water wordt gecondenseerd door de kou. U hebt een barrière tussen deze gevallen. Plastic zeilen is een dergelijke belemmering. Er is geen schone manier aan de kunststof hechten. Drapeer de plastic zeil over het dak en spijker op zijn plaats 2 inch van de randen. Gebruik het scheermes mes om het overschot van de plastic folie te snijden.

Nu dat de barrière is aangebracht kunt u nu de plaats van de tinnen dak. Zet hem weer precies hoe het vroeger was. Gebruik de tin nagels te hameren op het frame en de nieuwe multiplex dakbedekking.

Het verschil in temperatuur in het gebouw creëert dat warme lucht die samenwerkt met de koele regen. U kunt een echte barrière weer door eerste vulling te creëren in de ruimte tussen de noppen met glasvezel. Vervolgens draperen de plasticfolie over de muren en hameren ze op hun plaats door de studs. Ga door tot de binnenwanden zijn bedekt. Tot slot, meten en vellen van triplex en brengen zij in de plaats over de plastic zeilen. Hierdoor ontstaat een echte barrière die het risico tindak condensatie te verminderen.