hoogglans laminaatvloer: handhaven van de gloed

Hoogglans laminaatvloer brengt schoonheid in uw huis met de blik van glanzende houten vloeren, zonder de extra prijs. Het handhaven van de glans en de schoonheid van uw vloer is zeer eenvoudig en kan gedaan worden met een minimale inspanning van uw kant.

Hoe de High Gloss Look is Bereikt

De hoogglans laminaatvloer emuleert de glans van haar hardhout collega’s met behulp van digitale fotografie. De technologie maakt het mogelijk fabrikanten om een ​​veel breder scala van kleuren te reproduceren dan oudere printers. Dit op zijn beurt, kunnen ze afbeeldingen die bijna niet te onderscheiden van echte hardhout worden opgeslagen. De beelden worden afgedrukt op de folie laag die is geplaatst tussen de kern van de vloer en de transparante hars membraan. Het membraan beschermt de druklaag tegen vuil, brandwonden en krassen.

Handhaving van de Shine

Terwijl hoogglans laminaatvloer is redelijk bestand tegen schade, het de neiging om zijn glans na verloop van tijd te verliezen. Het proces van achteruitgang is helaas onvermijdelijk en onomkeerbaar. Maar er zijn verschillende manieren om het op afstand te houden. Ze bevatten