kachelglasreiniger vervanging stap voor stap

Verbintenis open haard glas vervanging zelf is een vrij eenvoudige procedure, die een paar tools en de mogelijkheid om instructies te volgen. Zorg ervoor dat u deze instructies omdat een onjuiste vervanging kan toestaan ​​dat warmte kan ontsnappen volgen;. Met het oog op de open haard glas te vervangen, moet u eerst de oude glas te verwijderen voordat u het nieuwe glas kan installeren. Voordat u begint, moet het nieuwe paneel (s) glas klaar bij de hand, tenzij je natuurlijk niet de afmetingen weten. Als dit het geval is, verwijder de oude ruiten, let daarbij goed op hen in tact te houden en naar een open haard op te slaan hen te hebben vervangen. Haarden gebruik maken van een speciaal gehard glas ontworpen voor hoge temperaturen, zodat ze niet te vervangen door standaard glas!

Benodigde materialen

Phillips schroevendraaier, tangen, handschoenen van het werk; Replacement Glass

Stap 1-Bepaal beugels, Zoek de twee L-vormige beugels aan de onderkant van de glazen deuren. Deze beugels het glas aan het frame.

Stap 2-Draai Beugels, het gebruik van uw schroevendraaier, draai elk van de vier schroeven van de beugels. De ruiten zijn nu in plaats van de top wordt gehouden door wat bekend staat als latei klemmen.

Stap 3-Loosen, klemmen, het gebruik van uw tang voorzichtig draai de schroef waarmee de klemmen aan de ruiten. Terwijl u dit doet, ondersteunen het glas van de bodem, hetzij met behulp van uw vrije hand of iets anders te zorgen dat ze niet snel uit te vallen en eenmaal beschadigd los.

Stap 4-Ontspannen ruiten; Klem de de ruiten van de latei bar, de bovenste horizontale metalen staaf. Gebruik beide handen om dit te doen terwijl de ondersteuning van het glas van de bodem met iets veilig. Mogelijk moet u het glas te kantelen om het geklemde krijgen.

Stap 5-verwijderen Glass

Verwijder het glas uit het frame.

Stap 6-positie van de nieuwe deelvensters, Kantel de nieuwe ruiten en plaats ze in de plaats waar ze kunnen worden vastgeklemd aan de bovendorpel bar.

Stap 7-Secure, klemmen, terwijl de ondersteuning van het glas van de bodem, zet de klemmen met de schroef, een aanscherping van het glas op zijn plaats. Gebruik een tang om de juiste druk te bereiken.

Stap 8 vervangbare beugels, Vervang de klemmen aan de onderkant van de ruiten, schroeven opnieuw in elk van de schroeven aan het glas te bevestigen aan het onderframe.

Stap 9 Controleer uw werk; Zorg ervoor dat alle onderdelen goed zijn vervangen en de ruiten zijn veilig.