kraan vervanging: 6 voorkomende fouten

1. Vergeten naar Turn Off Water

2. Niet verzegelen Threads

3. Hergebruik van oude onderdelen

4. Raden Over Parts

5. solderen Terwijl water is nog Druipend

6. Niet het geven van jezelf genoeg tijd

Terwijl kraan vervanging hoeft niet een harde en vuile baan, moet je nog steeds om er zeker van dat u het nemen van uw tijd en het installeren van de kraan correct. En, zoals bij de meeste doe-projecten, zijn er een aantal veel voorkomende fouten die u moet vermijden om de klus soepel te laten verlopen. Wilt u de klus te klaren en goed gedaan, vermijd het volgende te doen

Deze lijkt misschien een no-brainer, maar het kan heel de puinhoop te maken. Om ervoor te zorgen dat je niet per ongeluk belanden zich verwondt en overstromingen uw huis, zorg ervoor dat de belangrijkste water uit te schakelen voordat u de oude kraan te verwijderen om het te vervangen.

Als u geen tape loodgieter of loodgieter stopverf gebruiken om verzegeling van de draden op uw afvoer aansluitingen, ga je eindigen met lekken die zou kunnen ruïneren en corroderen niet alleen uw leidingen, maar ook om het even wat wordt opgeslagen onder uw gootsteen. Niet te vergeten de verspild water en geld te noemen.

Terwijl heel vaak je kunt wegkomen met het hergebruik van oude delen, soms nieuw is beter. Hergebruik van oude p-traps en andere delen, vooral als ze zijn gemaakt van metaal, alleen omdat je meer problemen en hoofdpijn op de weg. Immers, als je tot aan je elleboog in kraan vervangen, was er duidelijk iets mis mee, toch?

Om bespaar jezelf een hoop tijd en moeite probeert te raden wat onderdelen en maten je nodig hebt, neem de oude kraan aan de hardware winkel met u, zodat u precies weet wat je moet kopen.

Zorg ervoor dat de buizen zijn 100% droog voordat je probeert om ze te solderen. Droge buizen zijn veel gemakkelijker om samen te solderen en heb je minder kans om een ​​fout te maken.

Hoewel kraan vervanging is een matig eenvoudige klus, zorg ervoor dat je jezelf genoeg tijd niet alleen om de klus te klaren te geven, maar om de klus te klaren, zelfs als er een aantal problemen langs de weg. Als je jezelf niet genoeg tijd en uiteindelijk het gevoel dat je gehaast zijn, heb je een grotere kans op het maken van een fout.