milieuvriendelijke manieren om schoon te maken en te onderhouden travertijn vloertegel

droge Mop

natte Mop

Steam Cleaning

Travertijn vloertegel is een van de meest duurzame en mooie tegels beschikbaar. Hoewel het is ontworpen om vele jaren mee, moet u ervoor zorgen dat u speciale zorg van het te nemen als je wilt de finish ziet er goed uit te blijven. Als u zich zorgen over het milieu en wilt u alleen gebruik maken van milieuvriendelijke manieren om de travertijn schoon te maken, heb je een paar opties. Probeer een aantal van de volgende methoden voor een effectieve reiniging.

Als u toestaan ​​dat het vuil op te stapelen op de top van travertijn en dan je loopt op, zal je in wezen breken de oppervlakte van het materiaal. Vuil kan zeer corrosief zijn, dus je moet ervoor zorgen dat het consequent wordt verplaatst van het oppervlak van uw travertin tegels. Om dit effectief te doen, kunt u een droge mop gebruiken. Met deze methode, zul je geen stofzuiger nodig, maar je kunt al het vuil van de vloer te verwijderen.

Naast drogen dweilen van de vloer, moet je ook proberen om af en toe natte dweil het. Dit zal u toelaten om binnen te komen en verwijder een deel van het vuil dat zich opstapelt op de vloer, die niet kunnen worden verwijderd met een droge mop. Door het gebruik van een natte dweil, zul je ook in staat zijn om een ​​van de kleverige substanties die je op de vloer van lekkages hebben gekregen te verwijderen.

Wanneer u nat bent dweilen van de vloer, hoeft u alleen maar om warm water te gebruiken. Door het gebruik van warm water, gaat u ervoor zorgen dat u gebruik te maken van een milieuvriendelijke oplossing. Het zal ook het werk van het schoonmaken van de vloer en ontsmetten het voor u.

Een andere manier om uw travertijn schoon te maken is een stoomreiniger gebruiken. In veel gevallen kan het zijn om uw voordeel om een ​​professionele stoomreiniger bedrijf inhuren om dit werk voor u doen. Ze hebben industriële sized stoomreiniger die een krachtige stroom van stoom kunt gebruiken om uw tegel en specie te reinigen. Dit is bijzonder effectief bij het reinigen van de specie tussen de tegels. Stoomreinigers verwarmen water tot een zeer hoge temperatuur om stoom te creëren. Dan gebruiken ze grote hoeveelheden van de druk om de stoom te dwingen in de vloer. Dit heeft het effect van het zuiveren grond en wat het schoonmaken van het oppervlak.

Als u niet wilt dat een professioneel bedrijf om dit te doen voor u te huren, kunt u koopt een woonwijk stoomreiniger of u kunt zelfs een van een van de grote doos winkels in uw buurt te huren. In het algemeen, kunt u een voor een zeer redelijke prijs te huren en ze zijn eenvoudig te gebruiken.