om het meeste uit uw HVAC-systeem

De gemiddelde Amerikaanse huishouden besteedt ongeveer $ 1300 per jaar op de elektriciteitsrekening. Hoewel er een aantal factoren die het energieverbruik beïnvloeden – efficiëntie van grote apparaten, thermostaat instellingen, etc. – is het mogelijk een huis meer energie-efficiënt te maken, waardoor het potentieel voor grote besparingen op toekomstige facturen.

Simpelweg door te kiezen voor Energy Star-rated apparaten en het maken van energiebesparende verbeteringen aan uw huis, bespaart u zo veel als 30 procent op uw energierekening. Hier zijn enkele fundamentele tips

Een van de redenen waarom een ​​nieuw systeem een ​​goede investering op lange termijn kan zijn, is dat technologische verbeteringen, gecombineerd met overheidsvoorschriften, hebben geleid tot meer energie-efficiënte apparaten. Zelfs de minst efficiënte beschikbare systemen in de U.S. het algemeen goedkoper te werken dan een systeem dat 10 jaar geleden werd geïnstalleerd.

De meeste fabrikanten bieden een hogere efficiëntie modellen die u nog meer bespaart op de elektriciteitsrekening. Echter, deze systemen in het algemeen meer kosten in eerste instantie, dus het is een goed idee om te zoeken naar de juiste balans tussen de eerste kosten en besparingen op lange termijn.

verwarming / koeling systemen van vandaag zijn veel efficiënter dan die slechts 10 jaar geleden verkocht.