opknoping schermen te gebruiken als een hoofdeinde

Stap 1 – Kies uw Screen

Stap 3 – Bevestig Screens

Stap 4 – Bring It All Together

Als u op zoek bent naar een andere stijl van hoofdeinde, probeer dan het maken van een bed hoofdeinde uit de schermen. Dit is een unieke en zeer aantrekkelijke manier om uw slaapkamer een beetje anders te maken. De weinige onderstaande stappen kunt u deze nette hoofdeinde creëren.

Afhankelijk van wat je wilt en wat je gaat voor, zal wat voor soort thema-schermen die u wilt voor uw hoofdeinde te bepalen.

Er zijn vele schermen om uit te kiezen. Er zijn schermen met metalen of houten frames. Er zijn schermen die duidelijk zijn of die worden afgedrukt aan het thema van de kamer aan te passen. Een veel voorkomende en populaire vorm van het scherm is er een die laat je fantasie creëer uw kamer. Onderzoek wat u zoekt, voor de aankoop van een.

Nu dat je hebt besloten waar u wilt dat uw schermen te gaan, kunt u deze plaatsen, en bevestig met behulp van schroeven en je schroef pistool. Afhankelijk van wat voor soort scherm dat u hebt gekocht, wil je het scherm vast met schroeven die gaan door het frame van het scherm. Hierdoor wordt beschadiging van de werkelijke scherm zelf voorkomen.

Nu dat u uw schermen geplaatst waar u wilt, is het tijd om het allemaal bij elkaar te brengen. Beweeg je bed op zijn plaats, en begin decoreren.