raming van de kosten van het installeren golfplaten

Bereken Aantal Golfplaten

Bereken het aantal Ridge Caps

Bijkomende kosten

Het unieke ontwerp van golfplaten dakbedekking is niet alleen aantrekkelijk het is zeer functioneel. De rollende golf ontwerp is bestand tegen wind en hagel als geen ander dakbedekking. Terwijl een golfplaten dak ontwerp komt in vele soorten materialen, metaal is de meest voorkomende. Een gegolfde metalen dak stuurt regen, sneeuw en vuil naar beneden en weg van de woning. De waarheid is, een golfplaten dak maakt niet meer geluid in een regen storm dan een asfalt of klei dak. Een gegolfde metalen dak is licht van gewicht, maar omdat het ontwerp in zijn bezit tot zware sneeuwval, schadevrij. Al deze voordelen en het is ook een van de meest kosteneffectieve dakbedekking materialen. De kosten van een golfplaten dak kan worden geschat met een relatieve nauwkeurigheid met behulp van enkele eenvoudige berekeningen. De kosten zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal of de aannemer huurt u als u ervoor kiest om het zelf te installeren. Voorbeelden hiervan zijn voor metalen golfplaten, maar het basisbeginsel voor berekeningen hetzelfde voor elk materiaal.

U moet het aantal golfplaten die u nodig heeft voor de dakbedekking project te bepalen. Meet eerst de omtrek van de onderrand van het dak in inches. De gemiddelde breedte van golfplaten metaal is 44 inches. Verdeel de meting van de dakrand met 44, dit is hoeveel vellen u nodig heeft voor de breedte van het project.

U moet de rijen die nodig zijn om het dak van de piek aan de onderrand te dekken berekenen. Meet in de voeten, de afstand van de top van het dak om de onderrand, zorg ervoor dat u alle dakbedekking vereist is voor elke dakkapellen bevatten. Golfplaatprofiel komt in 6 voet lengte, verdeel het cijfer met 6.

Nu vermenigvuldig de rand berekeningen en de piek naar de rand van de berekeningen van het totale aantal vellen dat u nodig hebt.

Dit is het totaal aantal golfplaten die u nodig heeft om uw dakbedekking project te voltooien.

U moet de lengte van de richels te meten op de top van het dak in de voeten. Converteren de rand metingen aan de voeten, voeg de twee metingen elkaar en delen door 6 voeten. De ridge caps zijn verkrijgbaar in 6 voet lengte. Deze zal bepalen hoeveel ridge caps u nodig.

Een golfplaten dak is inderdaad zuinig, echter moet je zulke dingen als een vilt of teer papier onderstreping bevatten. Vergeet niet om de kosten van de nagels te nemen. Gebruik verzinkte nagel of ringnagels. U moet ten minste 40 nagels per vel nodig. Het is altijd verstandig om een ​​10% kussen op toe te voegen aan alle nummers berekenen. Fouten gebeuren, dus wees voorbereid met een beetje extra materiaal.