repareren van een lekkende douche omschakelklep: fouten te vermijden

Niet Uitschakelen van de Water

Niet Afdichting the Drain

Strippen van de tuit van de Pijp

Het vervangen van de klep met de Onjuist Model

De douche omschakelklep neemt water uit het stopcontact in uw huis en omleidingen aan uw bad kraan, douche kop, en mogelijk meer sites. Als u een lekkende kraan in het bad, is het waarschijnlijk dat je nodig hebt om een ​​lekkende douche omstelling vast te stellen om het probleem op te lossen. Meestal is dit een gemakkelijke taak. Echter, er zijn een paar fouten die relatief veel voorkomen en dat kan daadwerkelijk leiden tot verdere schade of problemen met lekkende douches. Leer een aantal van die fouten te voorkomen door het lezen op.

Bij gebreke van de watertoevoer naar de lekkende douche omstelling uit te schakelen kan problemen veroorzaken voor u, terwijl je het maken van aanpassingen aan de klep. Water kan sijpelen in grotere hoeveelheden en overstromingen veroorzaken of anderszins een puinhoop te maken. Bovendien, niet de watertoevoer naar de defecte klep uit te schakelen kan het aanpassen het lek moeilijk af te ronden, aangezien het moeilijk om te bepalen welk deel van de klep lekt wanneer water uit alle verschillende delen van het ventiel gezicht.

De douche omschakelklep is direct boven de afvoer in de meeste standaard badkuipen. Omdat je te maken met kleine schroeven en moeren, is het cruciaal dat u de stekker van de afvoer voor het verwijderen van de voorplaat op de douche omschakelklep. Dit zal ertoe bijdragen dat geen van de kleine componentenstukken waarborgen vallen in de afvoer en wordt verloren. Als dit gebeurt, moet je een lokale hardware winkel om vervangende onderdelen te kopen bezoeken voordat je weer kan verzegelen de omschakelklep en ga verder met uw kranen.

Veel douche wissels bevinden zich achter de uitloop en leidingsysteem van de kraan. Toegang hen en de locatie van het lek vereist dat de tuit uit de voorkant van de buis met een moersleutel. Zorg ervoor dat deze zachtjes doen, als waardoor de tuit of draaien de verkeerde richting kan de bodem van de tuit strip en het onmogelijk maken om vast aan het buisoppervlak. Bij twijfel, werken langzaam en voorzichtig.

In sommige gevallen kunt u een lekkende douche omstelkraan door aanscherping van de schroeven achter de voorplaat van de klep zelf op te lossen. In andere gevallen echter, moet je de omschakelklep geheel te vervangen. Hoewel dit nog steeds niet een zeer moeilijke taak, loopt u het risico van bijkomende fouten uit te voeren. Wees voorzichtig om de exacte hetzelfde merk en model van omschakelklep als vervanging aan te schaffen. Verschillende types kleppen minieme verschillen in grootte en functie die ze onverenigbaar kunnen zijn. Praat met een verkoper bij uw lokale hardware of sanitair winkel voor bijkomende hulp als je met een moeilijke tijd bepalen welke vervangende klep aan te schaffen.