startmotor reparatie: hoe de startrelais vervangen

Stap 1 – Zoek de Solenoid

Stap 2 – loskoppelen van de Solenoid

Stap 3 – Nieuwe Solenoid

Als starter reparatie is om voor uw auto kunt u beginnen door het vervangen van de spoel. Onderhoud niet ingewikkeld te zijn en starter reparatie eenvoudig. De elektromagneet is een schakelaar die een hoge-stroom van de accu naar de startmotor regelt. De ontsteking systeem maakt gebruik van de magneet aan de startmotor met energie die dan begint de motor te vullen. Zoals u kunt zien, startmotor reparatie is belangrijk om uw auto te functioneren. De elektromagneet kan worden beïnvloed na jarenlang gebruik. Voordat u dit type starter reparatie beginnen moet je weten dat de elektromagneet kan in een van de twee plaatsen. De eerste is in de buurt van de batterij in de motorruimte aan de binnenzijde van het voorspatbord. De andere plaats is direct op de motor van de starter. Het volgende artikel zal u laten zien hoe dat te doen deze eenvoudige starter zelf te repareren, ongeacht waar de spoel is gevestigd.

U kunt bepalen of de elektromagnetische is voor toegang of op de starter door het volgen van de draden. Zoek de batterij in de motorruimte. Zoek de rode draad aan de batterij en volg het. De rode draad wordt aan de elektromagnetische worden bevestigd. Als de rode draad niet wordt bevestigd aan de spoel de spoel is verbonden met de startmotor. Dit maakt de starter reparatie een beetje moeilijker.

Voordat u de draden te verwijderen moet je altijd opschrijven hun locaties, zodat u ze correct kunt vervangen. Verwijder de negatieve (zwarte) draad van de batterij met behulp van een sleutel. U kunt nu vinden de elektromagnetische en verwijder alle van de draden verbonden zijn. Hetzelfde gebeurt met de solenoïde dat voor de startmotor bevestigd. Als je niet genoeg toegang hebt dan moet u de auto op Jack en ondersteunen met de krik stands.

Nadat de kabels zijn losgekoppeld, moet u de spoel volledig te verwijderen. U doet dit door het verwijderen van de bouten die het bevestigen van de elektromagneet om het motorcompartiment. De solenoïde verbonden met de startmotor is iets moeilijker te verwijderen. Na de bevestigingsbouten worden verwijderd vindt u de magneet trekt (met de starter bijlage) uit de auto. Houd alle van de schijven en beugels. U kunt nu draai de elektromagnetische van de starter.

Deze bijzondere starter reparatie is bijna voltooid. Het vervangen van de spoel is hetzelfde, ongeacht hoe het is gemonteerd. Schroef de nieuwe solenoïde op de starter (indien gemonteerd op die manier) en vervang in de motorruimte. Vervang de solenoïde op dezelfde wijze voor de ene gemonteerd nabij het spatbord. Raadpleeg al notities en alle draden vervangen om de nieuwe spoel. Controleer de aansluitingen voor het aandraaien. Nu kunt u de negatieve draad aan de elektromagnetische vervangen. Als de auto op kriksteunen kunt u nu de auto te verlagen.