stimuleringsmaatregelen van de overheid voor eigenaren van elektrische motorfietsen

Win-win situatie

stimuleringsmaatregelen van de overheid

Motorcycle Incentives

Doel van de overheidssteun

Elektrische scooter zijn zeer populair geworden omdat ze een goedkopere manier om rond. Ze zijn ook milieuvriendelijk, wat betekent dat je kunt geld besparen en zorgen voor het milieu op hetzelfde moment.

Deze voertuigen zijn van oudsher erg duur geweest, maar de laatste fiscale prikkels waardoor ze veel meer betaalbaar. Moderne elektrische voertuigen zijn ook veel betrouwbaarder en worden ook steeds efficiënter met betrekking tot de acceleratie.

Elektrische motorfietsen zijn een win-win situatie, omdat ze een veel goedkopere manier van transport zonder vervuiling van het milieu. Er zijn ook een aantal stimuleringsmaatregelen die gelden voor elektrische voertuigen en in het bijzonder elektrische motorfietsen.

Elektrische motorfietsen zijn ook een prachtige manier zippen rond de stad, zonder zich zorgen te maken over de stijgende gasprijzen. Je hoeft alleen maar om het te sluiten op te laden als je terug naar huis ‘s nachts. Moderne cellen kunnen houden grote hoeveelheden stroom opgeslagen voor langere tijd. Dit maakt het mogelijk om lange afstanden zonder te laden.

Veel steden zijn ook het ontvangen van oplaadstations voor elektrische voertuigen wat betekent dat ze net zo gemakkelijk te gebruiken als benzine-aangedreven auto’s en motoren zijn. Zij mogen niet dezelfde diepe grom, maar ze zijn schoner en veel vriendelijker voor het milieu.

Elektrische voertuigen zijn erg vriendelijk voor het milieu en veel regeringen hebben hun ontwikkeling en het gebruik ondersteund. Sommige regeringen beginnen om een ​​aantal prikkels en belastingkredieten aan mensen die een eigen elektrische auto’s aan te bieden. Deze fiscale aftrek te maken van de elektrische auto’s nog aantrekkelijker.

In de meest recente economische en Reinvestment Act (2009), de overheid verhoogde de stimulansen voor de aankoop van deze soorten elektrische voertuigen. In 2010 zullen er stimulansen voor plug-in en hybride auto’s.

Hoewel de prikkels voor andere elektrische voertuigen begint in 2010, de stimulansen voor veel kleinere voertuigen te starten onmiddellijk. Iedereen die het kopen van een elektrische motor zullen profiteren van fiscale aftrekposten en heffingskortingen.

Of uitgeoefend wordt op de prikkels is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte batterijen ontvangen. Een 2- of 3-wielen elektrisch voertuig moet tenminste 2,5 kilowatt batterijen aan boord. Het belastingkrediet is de moeite waard 10% van de aankoopprijs van de fiets, of tot $ 2,500.00, zolang de motor wordt aangekocht voor het einde van 2011.

De overheid heeft deze prikkels voor 2 belangrijke redenen ingevoerd. De belangrijkste reden is om te proberen en bieden enige vorm van stimulans voor de economie. Door mensen heffingskortingen ze het stimuleren van de economie en het maken van het veel meer kans voor mensen om deze motoren aan te schaffen.

De regering hoopt ook om mensen naar meer milieuvriendelijke, groene voertuigen te schakelen in plaats van het aanbieden van de zelfde soort stimulans aan de overkant van het bord. Deze fiscale stimulansen zal niet eeuwig duren en worden momenteel alleen naar verwachting duren tot december 2011.