TL-licht reparatie: hoe je een stopcontact te vervangen

Stap 1 – Zorg ervoor dat de Socket is de schuld

Stap 2 – Toegang tot de Socket

Stap 3 – Wissel it Out

Stap 4 – Voltooien en Test

TL-licht herstel is iets dat iedereen die eigenaar is van één moeten leren. Niet veel moderne woningen gebruiken tl-verlichting, wat betekent dat het vervangen van hen te duur voor de meeste bewijzen. Tl-lampen zijn gevuld met gas die licht werpt een keer elektriciteit wordt geïntroduceerd, en deze bollen zal uiteindelijk falen. Echter, deze lampen hebben de neiging om duren, net als de inrichting, maar af en toe, een socket of grafsteen, moet mogelijk worden vervangen. Volg de onderstaande stappen naar succes snel en gemakkelijk te voldoen.

TL-licht reparatie is vaak een strijd van trial and error. Te onderscheiden als de socket is eigenlijk de schuld, zet het licht aan en luister naar een luide brom en een klikkend geluid. Controleer ook om te zien of het licht knippert. Als dit het geval is, dan is de bol is het probleem, niet de zerk. Een ander teken dat het de lamp als de behuizing is zwart of donkergrijs.

Als geen van deze overeenkomt met uw omstandigheden, dan kunt u een andere eenvoudige oplossing voor ze verder gaan en het kopen van nieuwe onderdelen te proberen. Soms wordt de contacten van de houder eenvoudig worden gereinigd. Als u het verwijdert, veeg het naar beneden en reinig de contactpunten met de isopropyl.

Dit is een vrij eenvoudige TL-licht reparatie, maar je moet nog steeds om ervoor te zorgen dat de stroom is uitgeschakeld. Snijd de stroom op de lichtschakelaar als op de hoofdschakelaar om uw eigen veiligheid te garanderen. Na het afsluiten van deze weg, zorg ervoor dat je in het heldere met behulp van een voltage tester om te controleren of er geen stroom naar het licht.

Voorzichtig en verwijder voorzichtig elk van de tl-lampen door ze recht naar beneden uit de houder te trekken. Plaats de bollen naar beneden op een vlakke ondergrond. Het is ook een goed idee om de verlichting brace tegen iets om ze uit te rollen van de werktafel te houden.

Kijk goed naar de armatuur te onderzoeken voor schroeven. De meeste tl-lampen zal slechts twee schroeven die de ballast kap op zijn plaats. Verwijder deze schroeven, en vervolgens zorgvuldig verwijder de kap. Dit geeft u toegang tot de grafsteen die u kunt dan gemakkelijk verwijderen.

Als het stopcontact zelf ziet er versleten of broos, zult u waarschijnlijk gewoon wilt veranderen voor een nieuwe. Fluorescerende grafstenen zijn gemakkelijk te vinden op een ijzerhandel en net zo makkelijk uit te schakelen.

De aansluitingen voor uw lampen worden soms op hun plaats gehouden door een metalen plaat die recht kan worden geknald, meestal met behulp van een schroevendraaier. Trek het voorzichtig, de kabels van het graf stenen nog zal worden gehecht aan de ballast. Koppel de draden van de slechte aansluiting en schuif het naar de ruimte voor de nieuwe bevrijden. Zet de draden in de contacten op de nieuwe socket en pop de rechthebbende terug op zijn plaats.

Voor de lichten die niet aan deze metalen die platen hebben, het is nog sneller om een ​​slechte grafsteen pop in en uit. Meestal zijn ze ofwel beveiligd met een schroef, of gewoon op hun plaats verslaafd aan inkepingen in de metalen houder te snijden. Trek het beschadigde deel uit en gebruik een lange, rechtgebogen paperclip geplaatst naast de draad aan de trekveer connector houdt het op zijn plaats vrij te geven. Doe dit voor alle draden aangesloten op deze aansluiting voordat u het voor een nieuwe. U moet alleen de uiteinden van de draden te voegen in de nieuwe connectors om ze vast te zetten, maar zal het gebruik van deze paperclip weer nodig. Zet het in het gat zoals u eerder deed om het voorjaar te openen. Schuif de draad in en trek de paperclip uit, zodat het voorjaar kan klemmen op de draad einde, houdt het op zijn plaats.

Sluit de nieuwe grafsteen op dezelfde manier als de oude out nam.

Vervang de ballast deksel, zorg ervoor dat de schroeven goed vast zitten. Plaats vervolgens de tl-licht in de armatuur door deze recht omhoog totdat deze op zijn plaats klikt op te drukken. Tot slot, het herstel van de macht en test het licht om er zeker van het probleem is opgelost. Zo niet, dan moet u volledige controle van de andere aansluiting aan de andere kant van de lamp, of kijken naar het vervangen van de bedrading of de ballast zelf.