tuin loopbruggen op een begroting

Geborgen Bouwmaterialen

Geborgen sloopmaterialen

Zand

Mulch

Homemade straatstenen

Garden loopbruggen maken charmant paden naar een uitnodigende tuin, maar met de loopbrug professioneel geïnstalleerd kan duur zijn. Als u bereid bent om een ​​beetje tijd te investeren zijn en zweet eigen vermogen, kunt u uw eigen tuin loopbrug op een budget te creëren. Wees creatief met geld te besparen ideeën. Hoewel je geld besparen, zult u niet missen kwaliteit. Hier zijn een aantal manieren om een ​​tuin loopbrug te bouwen zonder uw budget te vernietigen.

Afval is ongebreideld in de bouwsector. Vaak is bij de bouw van nieuwe woningen, bouwers gooi overgebleven materialen. In on-site bouw afvalcontainers, kunt u vaak betonblokken en bakstenen. Vraag de bouwers als u deze materialen kunnen gebruiken. U kunt beide gebruiken om een ​​low-cost tuin loopbrug te bouwen. Betonblokken gelegd op hun kant en gevuld met cement, een tuingang vormen wanneer verzonken in de grond. Hetzelfde geldt voor bakstenen. Brick maken er een mooi wandelpad. Voordat dumpster diving, contact op met de bouwer om goedkeuring te krijgen voor de afgedankte materialen te verwijderen.

Als u een buurman die is het vervangen van een betonnen oprit, kunt u de gebroken brokken beton te gebruiken om een ​​tuinpad te maken zonder kosten. verzamelen Gewoon de concrete stukken en gebruik ze als straatstenen. Maak een free-form ontwerp leidt tot uw tuin. De enige uitgaven zullen uw tijd en inspanning. Als u wilt jazz-up van uw gang, overweeg dan het kleuren van de beton.

Zand is een goedkoop materiaal waarmee je een tuin loopbrug kan creëren. Verwijder eventuele gras uit het gebied dat de loopbrug zal worden en gebruikt u graskanten of goedkope houten planken om te dienen als het frame voor uw gang. Zodra u de randen of platen in de plaats hebben gezet, vul het gebied met zand voor een low-budget tuin loopbrug.

Mulch is een ander goedkoop materiaal dat een uitstekend wandelpad maakt. De werkwijze voor het maken van een mulch tuin route is gelijk aan die welke met zand. Na installatie van de graskanten of houten planken, lijn het gebied met landschap stof om te voorkomen dat onkruid groeien omhoog door de mulch. Vervolgens vult het hele gebied met mulch van uw keuze. Neem contact op met de lokale tuin kwekerijen, waar mulch is niet zo duur als thuis verbetering winkels.

Met behulp van zelfgemaakte betonmolens bespaart u 90% ten opzichte van de retail kosten van de straatstenen. Het maken van uw eigen straatstenen is leuk en gemakkelijk. U moet een straatmaker schimmel en concreet aan te schaffen. Bereid de loopbrug gebied door het verwijderen van elke gras, het nivelleren van de oppervlakte en beukende beneden de bodem tot een basis die niet zal verschuiven bieden. Plaats de betonmolen mal aan het begin van de loopbrug. Meng het beton volgens de instructies van de fabrikant en vult de matrijs. Schud de mal, zodat het beton releases eventuele luchtbellen, en meng de volgende partij van beton. Haal de mal van de eerste bestrating, of een reeks van straatstenen, en leg het naast de vorige betonmolen. Herhaal dit proces totdat u de gehele lengte van de loopbrug hebben afgerond.

Met behulp van een beetje creativiteit, kun je ontdekken extra goedkope ideeën voor het creëren van een tuin loopbrug, maar probeer deze eerste.