tuingereedschap – 2 elektronische bodem tester feiten

Feit # 1 -Gebruiksgemak

Feit # 2 – Overige opties

Elektrische bodem testers zijn de perfecte tuingereedschap wanneer u de pH van uw grond te testen. Weten uw pH kan van vitaal belang zijn wanneer u het planten van nieuwe scheuten die een meer zure grond nodig hebben om te groeien, of zaaien sommige zaden die moeten worden in een meer alkalische grond.

Tuinders met een klein budget als deze tuingereedschap vanwege hun kleine budget eisen, en hun gebruiksgemak. De meerderheid van deze bodem testkits uit circa poeder, dat wordt gemengd met water, geplaatst in een kleine pot, en geschud met een deel van de bodem. De kleur van het product wordt vervolgens gegradeerd de bijgeleverde grafiek. Dit is eenvoudiger zelfs dan de oude test met pH lakmoespapier. Elektrische bodem testers zelfs het werk van deze, omdat ze direct in de bodem kan worden geplaatst, zonder extra werk nodig is.

Er zijn een aantal opties beschikbaar voor uw elektrische bodem tester. Sommige zijn die niet alleen de bodem pH, maar ook vocht, licht toegang en potentiƫle vruchtbaarheid van de bodem te meten. Keen biologische tuinders kunt ook een milieuvriendelijke versie te kopen.