vakantie cadeau gids 2012

onderwerpen

Het overkomt ons allemaal-het vakantieseizoen ervoor zorgt dat we dwalen winkel gangpaden doelloos en verwoed doorklikken webpagina’s, op zoek naar het perfecte cadeau. Afgestompt door een stress-ge├»nduceerde voeding van suiker cookies, kunnen we vestigen op iets onpersoonlijk en generiek, maar zette dat tin van karamel popcorn en ga naar de lokale huis verbetering winkel met deze lijst in de hand voor de DIYers in uw leven. Je weet wel, die mensen die alles (of op zijn minst proberen) te repareren. Een van deze cadeau-idee├źn is zeker de spijker op de kop.

De Doorgewinterde DIYer

De doorgewinterde DIYer kent hun weg in een elektrisch gereedschap of twee, maar het is nog steeds mogelijk is hen iets wat ze nog niet eens overwogen de aankoop voor zichzelf te geven.

Gereedschapstas. De meeste DIYers zullen meer dan een gereedschapskist te hebben, maar een hulpmiddel zak of bolsa met zachte kanten is licht en gemakkelijk te vervoeren. Met verstevigde zijkanten en zakken, kan het zelfs uw klusjesman go-to opslag op de jobsite geworden.

Magazine Subscription. Een abonnement op een klusjesman tijdschrift zal een welkome bron van zowel inspiratie en informatie. Kies een verzorgd aan hun belangen, zoals houtbewerking of complete home renovatie.

Decoupeerzaag. Een decoupeerzaag zal de creatieve horizon van elke DIYer uit te breiden met de mogelijkheid om gebogen bezuinigingen te maken. Terwijl vooral nuttig op hout kan worden gebruikt op andere materialen ook.

The Novice DIYer

De beginner DIYer begint zijn of haar reis naar het worden van een home improvement goeroe. Ze kunnen het verschil tussen een Phillips-kop en een platte schroevendraaier weten, maar dat betekent niet dat ze zelfs een set bezitten.

Socket en Drill Bit Sets. Een set van sockets zal helpen vast- en losmaken van bevestigingsmiddelen in verschillende maten, terwijl boren maken gaten in meerdere dimensies. Beide sets zijn een must voor iedereen die zelfs de meest elementaire van thuis reparaties doet.

Werk licht. Een staande werklamp is als het hebben van een andere hand voor eventuele DIYer. Nuttig voor het werk het hele huis, garage en tuin, kan het een onmisbaar instrument voor de korte en lange afstand verlichting geworden.

Gift “mand.” Verzamel items in een bruikbare 5-liter emmer dat uw ontluikende DIYer misschien nog niet bij de hand hebt. Een assortiment van tape (zoals elektrische, maskeren, schilders, en duct tape), een kleine en grote meetlint, WD-40, klemmen, bungee koorden, en elementaire penselen zullen hun weg vinden naar toekomstige projecten.

De tuinier

Deze giften zal worden gewaardeerd door iedereen die graag hun handen een beetje vies in de tuin, jong en oud krijgen.

Tuinhandschoenen. Zoals elke tuinier weet, handschoenen slijten snel en een extra paar of twee zijn altijd nodig. Maar vergeet het doek -a-latex bekleed of leer pair zal het hele seizoen duren.

Terrarium. Deze mini-tuinen zal een beroep op iedereen die een beetje van de natuur in hun huis wil. Koop een reeds, of maak uw eigen met behulp van vrijwel elke glazen container en kleine planten gevonden op een kinderdagverblijf of thuis verbetering winkel.

Standing Garden. In wezen een houten kist op poten, een staande tuin biedt groene vingers met een eenvoudige en toegankelijke manier om kruiden, groenten of bloemen te planten. Ze zijn perfect voor degenen die lijden aan knie en pijn in de rug of die niet over erf ruimte.

Potted Amaryllis of Paperwhites. Deze twee bloemsoorten worden vaak gevonden rond vakantietijd met de bollen genesteld in een keramische pot, klaar voor de teelt. Elke tuinman zal dit kleine stukje van de lente te waarderen in het holst van de winter.

Garden Journal. Een tijdschrift zal een favoriet instrument voor de voorbereiding en het onderhoud van de tuin volgend seizoen te worden. Een plek om te groeien patronen opnemen en trekken uit plannen zullen uw tuinman meer opgewonden dan ooit voor de sneeuw te smelten te maken.

Maandelijks Seed Abonnement. Uw favoriete tuinman zal genieten van het ontvangen van een verrassing toevoeging elke maand aan hun zaad collectie. Met de rassen van planten uit erfstuk naar biologische, zal een club lidmaatschap te houden in tal van zaden of bollen het hele jaar door.

Kleinigheidjes (voor DIYer)

Als ze graag projecten rond het huis aan te pakken en ze hebben een kous om spullen, dan is uw favoriete DIYers zullen genieten van een van deze kleine, maar nuttig en leuk, penningen van uw genegenheid.

Stud finder. Een stud finder zoekt houten of metalen studs binnen de muren voordat u zware voorwerpen op te hangen of te ondergaan renovatie. Nog beter is het handig maakt niet uit wat je doe-niveau.

Digitale Level. Een level meet de nauwkeurigheid van elk werk van het bouwen van decks aan opknoping foto’s en vervangen gieten. Dit compacte tool zal een snelle, nauwkeurige metingen te geven met een druk op de knop.

LED-koplampen. Head lampen zijn net als met een derde hand wanneer u ‘s nachts of in de zolder of kruipruimte werkt. Geef je DIYer de gave van het gemak en je kan niet meer te besteden hebt uw zaterdag houdt de zaklamp.

Leatherman Tool. Een multi-purpose tool zal voortleven in de zak van uw DIYer in het weekend. Met aangebouwde werktuigen zoals schroevendraaiers, scharen en tangen, zullen ze niet ver te bereiken voor kleine reparaties.