vallen to-do lijst: outdoor onderhoud

Winterklaar maken uw huis om barre omstandigheden te overleven is eenvoudig, niet te vergeten goedkoop. In feite, als je de strategieën die hier opgenomen te volgen, kunt u wat geld besparen op de lange termijn. Vergeet niet dat een moment om te herstellen kan bespaart u een uur te vervangen.

kleden altijd op de juiste alvorens te beginnen met outdoor onderhoud. Als je gaat doen elke klimmen, zeker van zijn dat uw schoenen zijn niet glad is en dat de veters strak gebonden. Goede loopvlak op de onderkant van je schoenen zal een groot verschil maken wanneer u klimmen op het dak. Verzamel uw gereedschap, waaronder vuilniszakken, voordat u daadwerkelijk begint. Heeft u een paar stevige werkhandschoenen om schade aan uw handen van scherpe voorwerpen of splinters te voorkomen.

Outdoor Onderhoud Tips

Als je naar buiten onderhoud aan uw huis, het is altijd een goed idee om iemand te laten weten wat je doet. Outdoor ongevallen, terwijl het niet gebruikelijk is, kunnen ernstig zijn. Je weet nooit wanneer de hond van de buren zal besluiten om een ​​eekhoorn te jagen en knock down uw ladder met u op.

Outdoor Kranen en Slangen

P Revent problemen die worden veroorzaakt door bevriezing van water sluiten binnen elke klep buitenkraan. Nadat de kleppen zijn uitgeschakeld, ga naar buiten en draai de kraan hendel iets om alle resterende water los te maken van de leidingen.

Goten en het dak

Verwijder het puin dat heeft verzameld op de top van uw dak. Gebruik een zachte haren bezem om schade aan uw gordelroos te voorkomen. Voorzichtig vegen alle vuil in hoopjes op verschillende gebieden van het dak. Zak het puin af te voeren.

Deuropeningen en Windows

Next, het reinigen van de goten door het verwijderen van vuil. Bladeren, dakbedekking grit, veren, trash hebben een manier van het vinden van de goten. Het verwijderen van hen nu kon blokkade en waterschade te voorkomen. Verwijder eerst eventuele grote stukken met de hand. Gooi ze goed. Gebruik een klein handgereedschap, zoals een troffel, spade, of stof borstel om kleinere stukken te verwijderen.

houten Decks

Maak de regenpijpen volgende. Ze zijn meestal gelegen waar de goten aan de hoeken van uw huis. Gebruik een tang om vuil binnen handbereik te verwijderen. Gebruik een zaklamp om te kijken door de goot te controleren op meer puin. Als een opbouw bestaat, moet u wellicht om te investeren in een metalen slang te verwijderen. Investeren in dit project kan een opeenhoping van water op het dak die uiteindelijk zal lekken via uw plafond te voorkomen.

Repareer nu elke fittingen. Kleine reparaties in het algemeen leiden tot een eenvoudige tighteningof de armaturen om de regenpijpen en dakgoten van uw woning te beveiligen. Grote schade aan het beslag zal die u nodig hen. Meet hen voor de grootte voordat je naar de bouwmarkt.

Repareer kleine beschadigingen aan de regenpijpen en dakgoten. Gebruik een beetje siliconenkit en kleine stukjes aluminium om eventuele kleine gaatjes of scheuren te repareren. Kleine gaatjes alleen uitbreiden in de tijd en kan later leiden tot omvangrijke waterschade.

Spoel het dak met water om kleine stukjes gruis en puin volledig te verwijderen. Denk aan met betrekking tot uw goten met een hardware doek om eventuele toekomstige ophoping van vuil te voorkomen.

Controleer ramen en deuren naar een idee van de omvang van de noodzakelijke reparaties te krijgen. Onderzoek nauw te kalefateren die begint om weg te komen van het oppervlak te trekken. Verwijder de oude kalefateren volledig en gooi het naar behoren. Reinig het oppervlak dat is blootgesteld door het verwijderen van de oude kalefateren. Laat het gebied volledig drogen. Re-kalefateren het gebied.

Verzamel grote stukken van de prullenbak en gooi ze goed. Veeg alle vuil van het dek en gooi het ook. Reinig al het tuinmeubilair. Bedek het om het te beschermen tegen de barre winterweer. Schoon en zet weg alle zwembad speelgoed, drijvers, en accessoires zoals skimmers, thermometers en andere items aan het zwembad. Verwijder eventuele losse dek schroeven en spijkers te vervangen door nieuwe. Gooi oude behoren.

Ga verder naar deel 2: Inside Your House>