van de polaire vortex tot het meer effect: een veilige en effectieve verwarming tips

Justin heeft jaren zowel doorgebracht als schrijver / redacteur en werken in de handel als een klusjesman, lijstenmaker en installateur van dakramen. Hij is nog steeds actief in zijn atelier, het maken van dingen uit andere dingen, zoals gloeiende whisky bars, geregenereerd Redwood tafels en een butler robot (WIP).

Het is koud, kouder dan iemand zich kan herinneren. Dat betekent dat het hele land heeft de hitte ingeschakeld. Al die extra warmte is duur, en er zijn andere risico’s in evenwicht met onze comfortniveau. Om erachter te komen een aantal eenvoudige tips voor een veilige en effectieve verwarming, sprak ik met Bob Cameron, Hometalk Indoor Living Expert en eigenaar van Woodbridge Milieu.

Dramatische temperaturen in de winter zijn voor de kaart, en een heleboel mensen zijn een stuk kouder dan normaal. Als je ingesneeuwd bent in hoe moet je aanpassen van uw thermostaat om u zo comfortabel mogelijk te houden, het gebruik van zo min mogelijk energie?

Met een koudegolf, zoals de Polar Vortex of verlengde koudegolf heb je twee dingen te overwegen: 1. Uw comfort en 2. Je energiekosten. Het verschijnen van uw thermostaat voor één of twee dagen zal helpen natuurlijk, maar een langere tijd, zoals we nu meemaken, moeten we het elektriciteitsnet te overwegen. Net als hittegolven, alle verwarmingssystemen draaien op elektrische stroom. Met mensen die ovens en ketels al die motoren hebben, plus die met behulp van kachels, de energiebedrijven hebben de neiging om zeer hoge energie-eisen hebben. Het resultaat kan zijn black-outs, en op een moment dat je ze niet nodig hebt. Mijn suggestie is dat je probeert niet om grote apparaten zo vaak gebruiken, en uw verwarmingsinstallatie onderhouden door een professionele om te verzekeren dat het goed werkt.

Zijn er verschillende niveaus van koolmonoxide risico’s met verschillende soorten kachels? Bijvoorbeeld kachels vs. ovens olie vs. gas?

U kunt het beste is om je de thermostaat op een instelling zo laag mogelijk, dat is nog steeds een comfortabele temperatuur voor u te houden. Zorg ervoor dat uw ramen en deuren goed zijn afgesloten strak en draag gewoon warmere kleren, zoals die trui je moeder heb je voor de vakantie die je hebt nog steeds niet versleten! Meer tips over dit onderwerp is te vinden op de “Verwarming en koeling” pagina over dat onderwerp op Hometalk.com.

Wat zijn enkele tekenen dat dit een probleem zou kunnen zijn?

Elke brandstof verbranden apparaat kan CO creëren. Het risico is meer voor gas ovens, gas boilers en kachels. Olie ovens en apparaten kunnen CO creëren, maar wanneer dat gebeurt veel roet wordt gemaakt en je zult zien dat het vullen van de lucht lang voordat het een probleem met CO niveaus wordt.

Dus, wat kunt u doen om koolmonoxide risico’s te verminderen?

Bij het observeren van de werking van een gastoestel als je ziet een heleboel gele vlammen bij het apparaat werkt, is dat een teken van onjuiste verbranding en dat het apparaat moet worden gecontroleerd door een professional. U kunt dit doen via uw nutsbedrijf waar ze bieden speciale aanbiedingen op servicepakketten, of uw lokale verwarming en koeling aannemer die diensten aanbiedt.

Mijn vader had eens te hakken door het ijs met een bijl een afsluiter te komen na leidingen bevroor en barsten. Eventuele tips om te voorkomen dat dit gebeurt?

CO vergiftiging kan zeer moeilijk te detecteren omdat het normaal gesproken niet snel gebeuren. Duizeligheid en misselijkheid tot je maag zijn een paar van de borden. Ook aandacht besteden aan als je echt moe toen in het huis, maar beter begint te voelen een keer uit de omgeving, zoals het werk.

Als professionele, zoeken we naar abnormale tekenen van verhoogde niveaus in de winter door te kijken naar de ramen in de woning. Bij aardgas verbrandt ontstaat waterdamp. Als een aangesloten schoorsteen of defecte apparaat lang genoeg is het runnen van een veel vocht vrijkomt in de lucht, net als een luchtbevochtiger. Met een verhoogd vochtgehalte vinden we vocht of ijs in zeer koud weer vormen op bepaalde delen van de ruiten. Dit kan meer uitgesproken worden als de buitentemperatuur te laten vallen en we besteden meer tijd in het uitvoeren van de kachel.

Ten eerste, de aanschaf van een CO-detector. Als je er een hebt, controleer dan de batterijen. Als het ouder, een nieuwe krijgen aangezien ze relatief goedkoop. Haal uw verwarmingstoestellen gecontroleerd op jaarbasis. Niet alleen zal je geld besparen op de operatie, maar het zal helpen verzekeren dat de toestellen veilig worden uitgevoerd. Ook krijg je een schoorsteenkap geïnstalleerd. Vogels hebben de neiging om te zitten op de schoorsteen toppen in de winter te profiteren van de warme lucht uit de schoorsteen komt ruimte. Ze kunnen gaan van de CO en vallen in de schoorsteen blokkeren van de ventilatieopeningen van het werken. Een eenvoudige cap zal dit te voorkomen. Zet geen scherm op de top, gebruik maken van een professioneel vervaardigde cap. Niet alleen zal dat voorkomen dat de beestjes uit te voeren, maar het zal helpen het behoud van de binnenkant van de schoorsteen liner. En tot slot, vertrouw op je instincten, als je voelt dat er iets niet klopt met de verwarmingsinstallatie oproep iemand die weet. Of advies krijgen van degenen die weten – een geweldige plek is om in te loggen op Hometalk.com en klik op de knop “vragen” waar honderden professionals zullen reageren en uw vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Om te voorkomen dat bevroren leidingen zeker om hen te beschermen tegen de kou. Bij echt koud weer, indien mogelijk op zoek naar de afsluiter als het een buitenkraan en zet hem uit aan de binnenkant. Open de buitenkant klep verzekeren dat het niet lekt en water als goed uitlekken. Als de leidingen moeten worden draaiende gehouden, de aanschaf van een warmte-tape die wordt aangesloten op een stopcontact en wikkel het strak volgens de instructies die komen op de verpakking. Dan, met behulp buisisolatie we deze over de buis.

Voor bevroren leidingen, gebruik zorgvuldig een föhn en bereid om water te spuiten als de pijp brak. Probeer te voorkomen dat lucht blazen op de leidingen weer door het installeren van isolatie van de leidingen, omdat de lucht blaast door, maar de temperatuur daalt snel en kan een pijp veel sneller bevriezen.