vaste kast bouw

Stap 1. Evalueer de afmetingen

Stap 2. Het bouwen van de componenten van het toestel

Stap 3. Montage van de componenten aan de eenheid te vormen

Stap 4. Voeg een terug naar de unit

Voorzorgsmaatregelen

Een kast is een esthetische manier om de decoratieve items in uw huis weer te geven. Het biedt een manier om diverse items zoals een aantrekkelijke curiosa, fotolijsten, of bestek op een georganiseerde manier te regelen. Het biedt ook een nuttige functie in het beheren van uw boeken, kleding, handdoeken, toiletartikelen en een dagelijkse huishoudelijke accessoires.

Afronden van een locatie in uw huis waar u de kast passen. Bepaal of je wilt langs de muur op de grond, gemonteerd op de muur, of als een hoek kast. Indien u wenst om het te monteren op de muur, dan zul je eerst een muur stud naar de plank veilig aan de muur te vinden. Deze beslissingen zijn belangrijk omdat de constructie procedure van uw toestel zal op hen rekenen.

Bepaal de componenten die de eenheid en de afmetingen vormen. Het helpt als je werkelijk het ontwerp dat u in gedachten op papier te zetten en markeer de metingen. Deze tekening zal u begeleiden tijdens de bouw van de onafhankelijke componenten.

Bezoek een ijzerhandel aan triplex of uw voorkeur van hout om uw plank te bouwen kopen. Snijd de multiplex in stukken volgens de afmetingen in stap 1 met behulp van een cirkelzaag of radiale arm zag. Gesneden dadoes op triplex stukken die de zijden van de eenheid. Dadoes zijn rechthoekige groeven in het multiplex stukken, zodat een ander stuk kan passen in het. De afmetingen van elke plank binnen de eenheid te meten tijdelijk verzamelen die nodig zijn om het buitenste frame van het toestel te bouwen componenten. Deze componenten omvatten de zijkanten, de bovenkant en de onderkant van het apparaat. De afmetingen van elke plank bepalen, meten van sokkel die respectievelijk op de dat één zijde van de plank vormt de overeenkomstige Dado aangebracht op de andere zijde van de plank. Op basis van deze dimensies, snijd de multiplex stukken die kunnen worden gleed in de dadoes van het apparaat.

Monteer alle componenten met elkaar door ze in te passen in de dados. Solliciteer houtlijm of boorgaten met behulp van een boormachine en rijden schroeven in hen om de componenten stevig in elkaar te binden.

U kunt multiplex weer toevoegen aan het apparaat, door het installeren nagels langs de omtrek van de eenheid en de rekken met behulp van een spijker pistool.

Draag een veiligheidsbril en handschoenen om uw ogen en handen te beschermen tijdens het gebruik van de zaag, boormachine en de schiethamer.

Vaste plank eenheden toe te voegen schoonheid en bruikbaarheid voor uw muren, en een doe-project om een ​​vaste kast te construeren is een geweldige manier om de eentonigheid van uw muur ruimte te breken.