vaststelling van bad / douche scherm lekken

Stap 1 – Veilig Screen Frame

Stap 2 – Fix Screen Lekken

Stap 3 – Sluit de lekken

Tips

Goed onderhoud van douches voorkomt bad met douche scherm lekt uit ontaarden in ernstige problemen. Als er niets aan, eenvoudige reparatiewerkzaamheden kunnen uitgroeien tot grote fouten en escaleren kosten. Leer om zo snel als ze zich voordoen bij te wonen om storingen of reparaties in de badkamer. Ze kunnen gemakkelijk ongevallen en lichamelijk letsel eveneens veroorzaken.

Controleer het scherm kader om ervoor te zorgen dat het in goede conditie. Afhankelijk van het gebruikte materiaal om het te construeren, versterken het frame wanneer het zwak en reparaties uitvoeren indien nodig. Zorg voor corrosie of roest in het geval van metalen frame constructies.

Scherm lekken vaak optreden bij kruispunten tegel en gebieden dicht bij de wand van de badkamer. Het verkrijgen van flexibele anti-schimmel silicone van hardware of huishoudelijke winkel en een kitpistool. Dit wordt gebruikt om anti-schimmel silicone toepassen waar vereist.

Zorg ervoor dat het oppervlak droog is voor het aanbrengen van anti-schimmel silicone. Het is raadzaam om het gebruik van de douche op de dag te repareren. Het maakt het mogelijk om grondig te inspecteren lekken in de badkamer. Load spuitpistool met anti-schimmel silicone en zorgvuldig toepassen van het materiaal waar er lekken of hiaten.

Laat het oppervlak drogen. Heeft de douche niet voor ten minste twee dagen. Het laat de kalefateren zich te vestigen en effectief af te dichten van de lekken.