vaststelling van de snoerhaspel op een bus vacuüm

Stap 1 – Schakel

Stap 2 – Controleer de Hand Book

Stap 3 – Expose de Reel

Stap 4 – Un-bevestig de snoerhaspel

Stap 5 – Maak de Reel

Stap 6 – Pas de Reel

Stap 7 – Maak de Collector

Stap 8 – Vervang de Reel

Stap 9 – Vervang de klemmen

Bus stofzuigers hebben een nette en opgeruimde methode voor het opslaan van hun netsnoeren. De kabels trekken en wikkel rond een interne opslagruimte trommel. De opslag gebeurt door een veerbelaste trommel die roteert tegen de veer als het snoer wordt teruggetrokken. Er voldoende spanning in de veer om het koord terug wanneer deze niet meer nodig.

Schakel en VN-stekker van de machine. Dit voorkomt vermijden het gevaar van het krijgen van een elektrische schok.

Controleer de eigenaar van de hand boek om te zien of er instructies voor het verwijderen van het deksel van de bus stofzuiger. Er moet ook instructies voor de haspel kan worden aangepast.

De snoerhaspel zal waarschijnlijk worden beschermd door een andere dekking. Verwijder deze en controleer de positie van de haspel. Meestal zijn de rollen past maar op één positie en de vorm van het laat zien wat die positie is.

De snoerhaspel zal waarschijnlijk op zijn plaats worden gehouden door verende of klemmen op zijn plaats gehouden door middel van schroeven. Wat het ook is, ze te verwijderen en de snoerhaspel. Soms zal de stekker niet in de snoerhaspel leegte komen, dus je zal moeten laten een beetje van koord uit te breiden tot uzelf de ruimte om te werken. Wanneer u de snoerhaspel gratis te tillen, vindt u de vaste contactpersoon blokken die de macht om de kabel te bieden bloot te leggen. Zorg ervoor dat u niet over deze blokken of de contacten die op de collector in het midden van de snoerhaspel beschadigen.

De snoerhaspel zal zeer stoffig en moet voorzichtig worden geborsteld om het stof te verwijderen.

Reel aanpassingen zijn meestal gemaakt omdat de haspel de kabel niet volledig wordt opgerold. De veer op de haspel kan worden aangepast voor spanning, maar ze niet allemaal op dezelfde manier werken. Vaak is de veer kan worden gewikkeld een beetje strakker door hem met een sleutel die past op een centrale bout hoofd. Een Ratchet zal de spanning vast te houden.

Terwijl je de haspel verwijderd, is het een ideale gelegenheid om een ​​beetje aandacht te geven aan de collector. De commutator is een set van verbindingen in het midden van de spoel dat contact met de kabel onderhoudt. Aangezien de haspel trekt en strekt de kabel de collector, zodat de machine goed blijft geleid door het contact met de vaste contactblokken. Reinig de commutator en ook de vaste blokken waar het omheen draait.

De haspel terug zal passen in de dezelfde positie het vandaan kwam. U moet de collector te verlichten over de vaste blokken en ervoor te zorgen dat de twee niet samen jammen.

Vervang de verende of klemmen die de haspel te houden op zijn plaats. Vervang de haspel deksel en de bovenkap van de stofzuiger.

Test de rol om te verzekeren dat goed werkt.