vaststelling van gipsplaten ankers

Stap 1 – Onderzoek

Stap 2 – Steun

Stap 3 – vervangen

Opknoping zware voorwerpen op een muur kunt hem onder druk, wat kan leiden tot het proces van de vaststelling van gipsplaten ankers steeds nodig. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de muur niet wordt beschadigd als gevolg van het gebruik ervan. Zich bewust van het proces voor de vaststelling van de ankers zal u helpen om de wand stabiel te houden.

Volledige toegang krijgen bij de vaststelling van gipsplaten aan de volle omvang van de reparatie benodigde onderzoeken. Gebruik een schroevendraaier om de nodige gipsplaten schroeven voordat porren het gebied rond de ankers om de omvang van de beweging in te trekken.

Solliciteer joint compound met een plamuurmes rond het anker bij de vaststelling van gipsplaten ankers die niet significant zijn beschadigd. Laat ze drogen in overeenstemming met de instructies voor het aanbrengen van een tweede laag.

Het bevestigen van gipsplaten ankers die schade hebben geleden kan betekenen ze te vervangen, die je zal nodig hebben om een ​​nieuw gat in de buurt van de bestaande anker boren. Plaats en zet de vervanging anker voor het verwijderen van de bestaande beschadigde een. Het gat dat overblijft kan worden verholpen door het te bedekken met joint compound.