verborgen deur hardware

scharnieren

Toe Kick

Sliding Track

Op zoek naar een deur hardware voor uw verborgen kamer of verborgen deur kan een leuke taak. U zult willen ervoor zorgen dat u de hardware die zal duren, dat onopvallend zal zijn en dat zal het doel te dienen aan te schaffen. Hier zijn verschillende dingen te overwegen wanneer u de aankoop van uw verborgen deur hardware.

Neem een ​​kijkje op de verschillende stijlen en soorten scharnieren beschikbaar. Een leuk idee voor je verborgen deur is om een ​​spil scharnier te gebruiken. De pivot scharnier is niet merkbaar en is betrouwbaar.

U moet nagaan hoe u uw deur zal treden. Het hebben van een eenvoudige knop zal zeker weg te geven uw deur. Overweeg het gebruik van een teen kick. Een aantal verborgen deuren zijn gebouwd als boekenkasten. Wanneer u de deur te schoppen op de bodem, zal de boekenplank deur opendraaien.

Uw deur kan ook worden geïnstalleerd als een schuifdeur. Het voordeel van schuifdeuren is dat ze de neiging iets veiliger dan een deur moet worden gedrukt of geperst voor het invoeren zijn. Monteer de baan aan de andere kant van de deur en koop een afstandsbediening die iemand passage aanraking komen met de andere kant van de deur.