vezelversterkte betonconstructies: 5 tips

1 – Bescherm uzelf altijd

2 – Pas op voor Spinning

3 – Keerwanden en Berichten

4 – Op zoek naar een sterkte en duurzaamheid

5 – Gebruik de juiste Concrete

Vezelversterkte betonnen constructie is populair omdat dit type beton is veel veelzijdiger dan de standaard betonnen u vinden in de winkels. Het beton wordt versterkt door een groot aantal dingen met inbegrip van plastic, glas en staal. De vezels worden gemengd met beton helpen te houden aan een substraat. Afhankelijk van de vezels geïntroduceerd in het beton kan het gerede beton verzwakt in plaats van het sterker. Het artikel hieronder gevonden zal delen met je fouten kunt vermijden en tips voor het gebruik van gewapend beton.

Werken met alle typen beton is gevaarlijk als beton niet alleen schurende maar corrosief. De fijne deeltjes die make-up concreet zal gemakkelijk infiltreren je lichaam. Dit is uiterst belangrijk bij de behandeling van gewapend beton kan worden gespoten op oppervlakken betekent het materiaal in de lucht. Draag uw gezichtsmasker en een veiligheidsbril, samen met kleding die het hele lichaam bedekt.

Gewapend beton bouw kan hebben u het gebruik van bepaalde gereedschappen met het beton. Deze tools kunnen gemakkelijk addertje onder het gras je kleding en brengen u in de buurt van het gereedschap. Bij het mengen van het beton te proberen om te voorkomen dat het gebruik van boren met het mengen van bits.

Bij het inschakelen in gewapend beton rekening houden met het doel van dit soort beton. De vezels in het beton te verbeteren de sterkte van het beton. Dit maakt het ideaal om te gebruiken als betonnen palen of een muur. De mogelijkheid om het beton te blazen maakt het ideaal voor het afdekken van muren die eerder zijn gebouwd, maar moeten worden versterkt.

Gewapend beton bouw vereist meestal dat u beton dat sterk gebruiken. Het heeft weersbestendig, kracht en barsten zijn. Beton dat deze eigenschappen niet kunnen dienen, zijn niet geschikt voor de bouw processen die een enorme belasting moeten worden ondersteund. Gewapend beton constructie die deze sterkte vereist dient alleen te hebben stalen vezels binnen het. Het staal in het beton verbetert de structurele duurzaamheid van het beton. Met behulp van dit type beton betekent ook dat je nodig hebt om minder stalen wapening zoals metaal substraat of wapening gebruiken. De vorst en dooi dynamische is ook verbeterd, zoals slijtage en slagvastheid. Wanneer het beton doet kraken van de stalen voorkomt zeer grote gaten van de vorming.

Een van de beste dingen over het gebruik van vezelversterkte beton is dat het is zeer veelzijdig. Het voornaamste probleem met dit type beton is het kiezen van de juiste soort te gebruiken voor uw project. Staalvezels in beton de levensduur, slagvastheid en sterkte van beton te verhogen, maar het is niet geschikt voor alles. Beton versterkt met polyurethaan wordt vaak gebruikt door degenen creëren beton mallen en concrete ambachtslieden. Het derde type gewapend beton versterkt met glasvezels gerecycled. Dit type wordt niet gebruikt in gewapend betonconstructie maar andere dingen die nuttig zijn voor dagelijks gebruik. Het gebruikelijke product van dit werkbladen.