vijf fundamentele manieren om uw garagedeur te repareren

1. Noisy Garage Door

2. Zet de downforce

3. Sensors werkt niet

4. Sensoren niet op één lijn

5. Controleer de Motor

Er zijn verschillende manieren om een ​​garagedeur te repareren als het niet goed functioneert, en de meerderheid van deze methoden zijn vrij eenvoudig uit te voeren als je een aantal fundamentele reparatie kennis. Dus, als uw garagedeur niet helemaal sluit, of als het niet goed is het openen of zelfs helemaal niet werken helemaal niet, zijn er enkele dingen die u kunt controleren om het op te lossen. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om uw garagedeur te repareren.

Het eerste probleem is dat je gemakkelijk op te lossen is wanneer een garagedeur maakt een hard geluid bij het openen van. Vaak gebeurt dit wanneer de microschakelaar aan de onderkant van de garagedeur niet goed ingesteld. Deze schakelaar is wat vertelt de deur af te sluiten, dus als de deur jammen of het maken van een hard geluid bij het openen van deze switch is waarschijnlijk niet goed afgesteld. Het enige wat je hoeft te doen is ofwel schuif deze schakelaar omhoog of schuif het terug te krijgen in de juiste positie, zodat wanneer de deur raakt, zal het stoppen voordat het bereiken van de maximale reizen op de rails.

Als uw garage deur niet omkeren bij het raken van een hindernis, kan het gevaarlijk zijn, vooral voor kleine kinderen. Vandaar, moet u ervoor zorgen dat de deur heeft de juiste kracht bij het naar beneden gaat, en om dit te controleren, kunt u een plank te gebruiken als een obstakel voor de deur. Als het niet een back-up maakt pop als het hits van de raad van bestuur, moet je naar de garage af te verlagen vanaf het bedieningspaneel van de garagedeur. Stel de juiste neerwaartse kracht totdat de deur verschijnt een back-up bij het raken van een obstakel.

Bijna alle elektrische garagedeuren hebben elektrische ogen die naar beneden aan de zijkanten worden geplaatst. In het algemeen, een van de sensoren een rood licht hebben, en de tegenover groen licht hebben. Vandaar dat, als de sensoren goed zijn, zullen ze beginnen te knipperen wanneer u uw hand voor hen, dus als je de deur niet werkt, zorg ervoor dat de sensoren eerst controleren.

De sensoren aan de zijkant moet precies tegenover elkaar te laten functioneren. Anders, indien zij niet zijn uitgelijnd, de sensor zal niet werken. Zo kunt u de sensoren positie in te stellen door het aanpassen van de beugel aan de kant totdat u een continu rood licht te zien.

Indien de garagedeur helemaal functioneert, zou een andere reden een probleem met de motor zijn. In dit geval de motor die de garagedeur omhoog trekt, en als het niet werkt, zal je nodig hebt om het te vervangen. Het is echter aan te bevelen een soortgelijke motor uit de garage fabrikant kopen.

Dit zijn enkele veel voorkomende problemen die u kunt tegenkomen en enkele eenvoudige aanpassingen die u kunt maken om uw garagedeur veilig en goed blijft werken. Echter, als geen van deze aanpassingen werken, neem dan contact voor een professionele technicus om uw garagedeur te passen.