vijf game room ideeën voor jonge kinderen

Hier zijn vijf game room ideeën te overwegen bij het ontwerpen van een speelruimte voor jonge kinderen. Houd de kleuren helder, houden de kamer georganiseerd, gebruik de ruimte verstandig, voegen hun persoonlijk tintje en maken het leuk!

Het gebruik van kleuren

Dit is de een kamer in uw huis waar u echt felle kleuren kunnen overdrijven. Wees niet bang om een ​​heleboel verschillende kleuren te werpen op de verschillende kenmerken van deze kamer. Kinderen worden aangetrokken om de helderheid. Denk aan de manier waarop een doos krijtjes is verleidelijk.

Als u niet wilt dat een hele muur van heldere kleuren, voeg een stoel rail en een half-muur krijtbord verf. Dit zal toevoegen plezier en de toon van de helderheid. Uiteengezet krijt in vele verschillende kleuren, zodat kinderen om hun plaats veilig te versieren op wil.

Paint elke muur in een primaire kleur. Verf strepen van verschillende kleuren in de ruimte. Experimenteren met verf. Je kon de muren schilderen een neutrale kleur met verschillende gekleurde bubbels op de top. Sjabloon op ontwerpen of vormen. Paint is de goedkoopste manier om een ​​gewone kamer te zetten in wonderland van een kind.

Organisatie

In deze kamer, zou het gemakkelijk zijn voor kinderen om hun spellen en speelgoed te krijgen en zet ze weg na gebruik. Houd alles op een hoogte kinderen kunnen bereiken. Ga op je knieën op de juiste hoogte te beoordelen.

Label bakken dat speelgoed met foto’s en woorden, zodat kinderen houden kunnen identificeren waar te vinden wat ze zoeken en waar je het terug. In plaats van één grote speelgoed doos met alles in gegooid, krijgen kleine bakken en te organiseren items per thema, zoals markers en bordspellen.

Het gebruik van de ruimte

Rommel heeft de neiging om te verzamelen in het midden van de ruimten van het kind. Om dit te voorkomen, plaatst u een kleine tafel en stoelen in het midden. Het zal biedt een mooie ondergrond voor het kleuren en spelletjes.

Zorg ervoor dat u voldoende vloeroppervlak vertrekken om te spelen. Wijs een toneelstuk tapijt. Dit kan een plek om te spelen en speelgoed tot stand te brengen zijn, maar moet worden gewist na het spelen wordt gedaan.

Schappen zijn een goede manier om bakken te organiseren. Theu kan worden gebruikt als decoratieve items en bieden vele opslagopties. Krijg bakken die kleurrijk zijn of ontwerpen die een beroep doen op kinderen.

Special Touches

Bij het ontwerpen van deze kamer, maak uw kinderen een rol als deze. Vraag hen om kunstwerken aan het frame en hangen aan de muur te maken. Gebruik hun handafdrukken en voetafdrukken als decoratieve accenten. Verf hun handen en ze te gebruiken als grens mid-muur. Neem hun voeten en hen helpen te lopen aan het plafond met hen. Monteer hun namen aan de muur met houten letters. Echt ze te laten voelen dat dit hun kamer. Zij zullen houden van mensen die zij hielpen versieren vertellen.

Maak het leuk!

Dit is de ene kamer die wordt verondersteld om de kinderen ontzag. Weet je nog wat zou u versteld staan ​​als een kind voelen. Als uw kind houdt van treinen, op te nemen tracks de hele kamer. Houdt van dieren? Dit is de ene kamer kun je een aap opknoping van het plafond te hebben.

Overdrijven ideeën. Als je een jungle thema te doen, bedek het plafond met faux bladeren. Hoe meer de ruimte voelt als een ontsnapping, hoe leuker ze zijn er zeker van te hebben.