vijf voordelen van het hebben van dwerg appelbomen

1. Oogsten

2. Space

3. Onderhoud

4. Produce

5. Besparingen

Dwerg appelbomen hebben verschillende voordelen ten opzichte van grotere appelbomen.

Een van de belangrijkste voordelen is het feit dat wanneer je een dwerg appelboom oogsten, is het ongetwijfeld veel eenvoudiger om de eenvoudige reden dat het korter is in de hoogte, en dus hoeft u geen gebruik van een ladder. Ze zijn relatief snel-producerende soorten bomen en laat de mogelijkheid om het gebruik van de grond beschikbaar effectiever en voor verschillende soorten tot tijd te planten van tijd.

Appelbomen hebben het voordeel dat behoud betere ruimte, en derhalve kunnen ze worden zelfs in een relatief klein gebied geplant. Sommige dwerg appelbomen hebben zelfs het voordeel van boven groeien in plaats van het verspreiden van opzij. Omdat van een kleiner formaat, dwerg appel bomen mogelijk te maken het beste gebruik van de grond, omdat ze nauwer kunnen worden geplant aan elkaar. Aan het eind van de dag, kan je lukt om een ​​groter vermogen appels bereiken door verschillende planten dwerg appelbomen naast elkaar dan een kleiner aantal grotere appelbomen.

Het is veel makkelijker te verzorgen dwerg appelbomen dan de grotere soorten appelbomen. Vanwege hun relatief kleine omvang, kunnen ze worden gesnoeid en gemakkelijker bewaterd. Bovendien kunnen ze ook worden gesproeid en ongecompliceerd bevrucht.

Grote appelbomen hebben het voordeel dat ze waarschijnlijk verscheidene appels produceren. Soms hebben ze de neiging om een ​​overschot, die de neiging heeft om op de grond vallen en toch verloren produceren. Het eindigt in principe tot het creëren van een puinhoop op de grond die moet regelmatig worden schoongemaakt. Daarom is het beter om een ​​dwerg appelboom, die afgezien van een kleiner oppervlak kan een aanzienlijke, maar geregelde hoeveelheid appels produceren. De kleinere omvang stelt u in staat om de zorg voor het en oogst deze gemakkelijker en op een meer regelmatige basis. Er zal minder verspilling zijn. Verder, vanwege hun dunnere vorm, dwerg appelbomen helpen hun bladeren en takken beter bloot aan de zon, en dit zal niet alleen helpen om een ​​aanzienlijke hoeveelheid appels groeien, maar ook kan de oogstmachine om eigenlijk de appels en oogst ze efficiënter en eenvoudiger.

Bij planten groeien en een aanzienlijke hoeveelheid appelbomen die bedoeld zijn voor commerciële doeleinden, wordt voorgesteld dwerg appelbomen worden geselecteerd. Allereerst, ze helpen om een ​​goede afdrukkwaliteit te leveren terwijl het verbeteren besparingen in verschillende aspecten van de productie. Arbeidskosten gereduceerd aangezien snoeien en algemene zorg eisen zijn gemakkelijker te hanteren, aangezien de bomen veel beter bereikbaar vanwege hun kleinere afmetingen. Minder kunstmest en ongediertebestrijding bescherming nodig omdat de kleinere omvang van de bomen maakt ze beheersbaar. Irrigatie is eenvoudiger, waardoor besparing op het gebruik van water ook.