vloer overgang molding: mogelijkheden voor ongelijke vloeren

Hout of laminaat Transitions

rubber Transitions

Metal Trim

Met behulp van de vloer overgang is nodig bij het installeren van een nieuwe vloer in uw huis. Indien één verdieping ontmoet een ander type vloer, moet je een soort van overgang stuk te installeren. Dit zal u helpen het gat te dekken en maken het tot een soepeler overgang van de ene verdieping naar de volgende. Hier zijn een paar opties als je moet 2 ongelijke vloeren te combineren.

Wanneer u hout of laminaat te installeren, moet de fabrikant van de vloer in staat zijn om u een overgang stuk dat overeenkomt met de vloer aan te bieden. Zij maken de overgangen in een aantal profielen en stijlen. Daarom moet je in staat zijn om iets dat zal werken voor u te vinden.

Eén type overgang dat je zou kunnen gebruiken wanneer een houten of laminaat vloer hoger is een verloopstuk. Deze worden ook wel aangeduid als een vinyl reducer. Een verloopstuk is een vloer transitie die hoger op de zijde die over de rand van het hout. Dan helt geleidelijk af naar de aangrenzende vloer. Dit zal u voorzien van een mooie helling die een beetje een ramp vormt naar de volgende verdieping.

Als u wilt, kunt u zelfs aanpassen deze overgangen een beetje door af te zagen een deel van het onderste gedeelte. Af te zagen deel van de bodem van de hogere rand van het verloopstuk kunt u met een beetje meer hoogte voor de hogere verdieping als je het nodig hebt.

Een andere grote optie die je hebt voor dit soort situaties is een rubber overgang stuk. Rubber overgang stukken worden aangeboden door een aantal verschillende bedrijven en ze komen in verschillende vormen en maten. Met rubber, heb je veel meer opties. Bijvoorbeeld, wanneer u een verloopstuk nodig hebt, kunt u aangeven dat u het in een bepaalde hoogte. Het kan ook komen in verschillende breedtes en hoeken. Daarom kunt u een oplossing op maat voor de specifieke hoogte die je nodig hebt.

Je kunt het in een vlakke helling omlaag of je zou kunnen krijgen in een ronde stijl. Daarom kunt u precies kiezen voor de stijl die u wilt voordat u bestellen. Dit type overgang komt ook in een aantal verschillende kleuren en. Daarom moet u in staat om overeen met de kleur van de overgang naar het laminaat, hout, tegels of andere vloer die je gaat tegen.

Naast hout en rubber, een andere optie die je hebt is om te gaan met een metalen overgang. Ze maken een aantal verschillende metalen overgangen die kunnen worden gebruikt in deze toepassing. Je zou kunnen krijgen die alleen betrekking heeft op de rand van de hogere oppervlak en geeft het een afgewerkte look. U kunt natuurlijk ook een die uitlopen tot het andere oppervlak. Deze harde metalen overgangen worden vaak gebruikt in commerciële toepassingen, dus weten dat ze ongeacht de hoeveelheid verkeer dat gaat over hen zeer duurzaam is.