vloer tegels patronen

First Things First

Schaakbord Ontwerp

Basket Weave Ontwerp

Pinwheel of geregeld patroon

Het creëren van een Grenzend Pattern

Als het tijd is om opnieuw uw vloer tegels, of als u het toevoegen van nieuwe vloer tegels voor de eerste keer, het bedenken van een ontwerp is misschien een beetje ontmoedigend lijken. Het hoeft niet te worden intimiderend of een karwei wel. In feite kan het leuk om te komen met een design stijl die uniek is voor uw huis. Er zijn een paar dingen na te denken over voordat u begint.

Voordat u begint om creatief te krijgen moet praktisch zijn. U moet achterhalen van de hoeveelheid van de tegel die u zullen werken met en komt dit neer op de hoeveelheid ruimte. Als u het betegelen van een grote keuken moet het ontwerp anders dan wanneer je het betegelen van een kleine badkamer gebied.

U moet uw omgeving meten en kies de grootte en de stijl van de tegel eerste.

De meest voorkomende ontwerp voor vloer tegels is de eenvoudige dambord stijl. U kunt twee kleuren die elkaar aanvullen en plaats de tegels in de afwisselend patroon te kiezen. Dit ontwerp is eenvoudig te plannen als het vereist een gelijkmatige hoeveelheid van slechts twee types of kleuren van de tegel.

Een andere populaire ontwerp na te denken over de mand weven patroon. Met de mand weave vloertegels patroon kunt u verschillende grootte en gekleurde tegels te gebruiken om een ​​mooi patroon over de vloer te creëren. Het mandje weven patroon maakt gebruik van lange en korte tegels om het uiterlijk van elkaar verweven tegels te creëren. Dit patroon duurt een beetje meer planning en je nodig hebt om het plan op schaal uit te trekken alvorens daadwerkelijk te installeren.

Een meer complexe ontwerp voor uw betegelde vloer is de pinwheel of geruit patroon. Beide patronen leiden tot een grotere tegel omringd door kleinere stenen. Deze patronen zullen een ontwerpplan blauwdruk en berekende hoeveelheden van elk type tegel vereist. U kunt creatief zijn met de kleur, het ontwerp en de grootte van de tegels, zodat de vloer is uniek voor uw huis. Het is belangrijk om dat te veel kleur of te druk van een ontwerp zal het verkeerde effect herinneren en zal niet kijken aantrekkelijk.

Een groot patroon idee voor keukens is de gegrenste ontwerp. Dit is een patroon dat is heel simpel maar toch kan een unieke look en stijl om het te hebben. De basis van de vloertegel kan allemaal dezelfde tegels of kan wisselen, zoals bij de dambord patroon. De rand van de tegels kan zo simpel zijn als een ander formaat tegels of een andere kleur zijn. Of, kan de grens van een complex ontwerp en de echte focus van de vloer. U kunt de grens overal maken van een tot drie tegels dik, afhankelijk van de grootte van de tegels. Te veel van het ontwerp of te dik van een grens en het effect kan overweldigend in plaats van mooi zijn.

Het punt is om uw smaak, de kosten, de inspanning en het effect van het ontwerp zal op de kamer te overwegen. Ga naar kamers te tonen aan ontwerpen te zien of uitchecken huis verbouwen boeken voor ideeën voordat u de eigenlijke installatie te doen.