vloerbalk reparatie: hoe zus vloerbalken

Stap 1 – Evalueer uw situatie

Stap 2 – Bouw de Zuster Joist

Stap 3 – Installeer de Zuster Joist

Als u woont in een ouder huis woont, kan u de behoefte aan verdieping balk reparatie tegenkomen. Oudere gebouwen te ontwikkelen vaak vloer problemen als gevolg van voortdurende voet verkeer deelnemen. Nieuwere huizen die snel werden gebouwd kan soms ook ervaren dwarsbalk verzwakking of schade. In plaats van het opnieuw installeren van uw balken, kunt u de tweede te maken, of zus, balken naast de eerste.

Voordat u begint vloerbalk reparatie, moet u onderzoeken en uw huidige situatie te evalueren. Bedenk hoe verzwakt of beschadigd zijn de balken zijn, en ook of een gewicht boven hen zou kunnen veroorzaken de balken te mislukken. Als u een groot bad hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld, kan dit ervoor zorgen dat de stam.

Echter, als je concluderen dat de dader waarschijnlijk leeftijd of beschadigd hout, kunt u doorgaan en ondersteuning van uw balken door het installeren van een tweede paar. Terwijl het evalueren, na te gaan hoe u de overige hout wordt geïnstalleerd. Elektrische kabels, verwarmingsbuizen en sanitair kunnen allemaal in de weg van uw vloer balk reparatie.

Bij het bouwen van de zuster balk, bedenk dan dat het beter zal werken wanneer u deze direct schroef in de bestaande paal. Als kabels en andere hulpprogramma’s in de weg kan krijgen, kunt u een iets kortere balk te installeren om te helpen ondersteunen van de bestaande. Snijd het hout op de juiste lengte voor de installatie en boor een gat in de bovenkant van de draagbalk. Je zult dit gat gebruiken om het te schroeven in de paal. Omdat je ook de onderkant van de balk in positie moeten schroeven, moet u een gat daar ook te maken.

U twee rijen schroeven moeten aan elk uiteinde van de draagbalk, ongeveer 1/4 inch van de boven- en onderrand. Voordat u deze schroef op zijn plaats, voeg een laag van de bouw lijm op de zus balk. Druk er in de paal van de bestaande houten drager. Draai de schroeven in plaats met uw schroevendraaier.

Bevestig de onderkant van de balk aan de wand. (Gebruik een blok hout of een reeds bestaande balk boven de vloer.) Lijm het nieuwe stuk op zijn plaats en schroef het naar beneden, zoals je deed voor de top. Veeg de bouw lijm die perst voordat u uw vloer balk reparatie te drogen te verlaten weg.