voordelige manieren om een ​​badkamer wastafel te repareren

Veel problemen met de functie en het uiterlijk van uw badkamer wastafel gerepareerd kan worden tegen lage kosten. Bestudeer deze tips hieronder voor economische manieren om problemen met uw badkamer wastafel te repareren.

Controleer waar de kraan lekt. Als het rond het begin handvaten, moet u een wasmachine of O-ring vervangen. Verwijder de handgrepen, vindt de O-ring of ring aan de basis en vervangen. Als uw kraan lekt uit de tap, is een wasmachine net binnen de spie niet meer werkt, dus vervangen. Als uw kraan lekt rond de basis, verwijder de hele kraan, zand rond de basis van minerale opbouw en roest te verwijderen, breng dan een waterdichte afdichting en zet het terug in de gootsteen. Kalefateren rond de kraan basis met een witte waterdicht breeuwen. Laat het breeuwen volledig drogen voordat u de gootsteen kranen weer.

Kranen die ofwel niet kan worden ingeschakeld of niet uitgeschakeld volledig kan worden hersteld. Verwijder en ontdoen van alle oude ringen en O-ringen en vervang ze. Smeer en alle onderdelen met vet loodgieter te beschermen, opnieuw te installeren. Echter, als ze ouder zijn dan 20 jaar oud zijn, te vervangen door een enkele handgreep mengkraan tegen een redelijke prijs.

Als uw pijp alleen lekt toen erg koud water wordt uitgevoerd door middel van het, dit lek is gewoon van condens op de buitenkant van uw metalen pijp. Als de buis goed functioneert anders, wikkel het in soepelschuim isolatie, vastgezet op zijn plaats met tape loodgieter helemaal rond. Als de pijp lekt niet uit wat de temperatuur van het water, controleer alle pijpverbindingen het, waar zie je een externe ring rond de buis. Draai de metalen pijp ringen met een verstelbare sleutel. Gebruik alleen je hand om pijp ringen scherpen op PVC (plastic) buis.

Kijk onder uw gootsteen te zien of uw drain plug heeft een horizontale arm aan te sluiten op een verticale stang met gaten erin. Dit is de pop-up assemblage. Problemen kunnen ontstaan ​​met de spil moer of de verticale montage stang. De pivot noot, die de arm naar de spoelbak kan te los. Verwijder de moer en arm, en breng wat loodgieter vet of vaseline vaseline om de moer. Gebruik een verstelbare moersleutel op de spil moer iets aandraaien. Controleer of dit verbetert de gezelligheid van de aftapplug wanneer gesloten en helpt het een stabiele open stand te houden zonder te slippen. Onderzoek de ingang lus op de pop-up stang waar de horizontale arm wordt geplaatst. Als het beschadigd is, kan de arm op zijn plaats glijden. Beweeg de horizontale arm naar de volgende hogere lus.

Roestvlekken op uw porseleinen wasbak en chroom kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken. Maak de vlekken met behulp van een calcium, kalk en roest verwijderaar. Als ze beginnen weer te vormen, onderzoek naar de bron. Hard water gecombineerd met oude metalen pijpen zijn de meest waarschijnlijke boosdoeners voor roestvlekken. Vervang je onder de gootsteen buizen met PVC-buizen en verandering ten opzichte van anderen in het huis op de eerste kans.